Милк?е?к од ?агода

Милк?е?к од ?агода

Сладолед и ?агоде ?? ?амо неки од ?а?то?ака овог предивног милк?е?ка очарава??ћег ?к??а..

Састојци

За 600мл милк?е?ка

  • 150 г ?агода
  • 250 мл ?ока од наранџе
  • 100 мл млека
  • 150 г ?ладоледа од ваниле

Припрема

  • Очи?тити и опрати 150 г ?агода.
  • ?змик?ирати ?агоде ?а 250 мл хладног ?ока од наранџе.
  • Додати 150 г ?ладоледа од ваниле и 100 мл хладног млека и измик?ати.
  • Сипати ? ча?е и декори?ати ?агодом.

При?атно!