Конак

Коначиште и ресторан домаће кухиње

Ресторан КОНАК ради од августа 2002. године. Али, Газда Дуле за себе каже да у кафани има стажа једну годину више него што има година живота: мајка је из кафане (коју је држао Дулетов отац) отишла право у породилижте прекидајући посао само на кратко.

Колектив КОНАКА спреман је да организује и пружи посебне услуге, као што је комплетна послуга на свадбама или прославама ван простора ресторана. Припремамо и испоручујемо храну и пиће на местима где се то од нас захтева (семинари, конференције, промоције и разни други скупови). Јавите нам се са конкретним захтевом и са задовољством ћемо сарађивати…

У просторима националног ресторана, у приземљу, постоје две издвојене целине (етно и мала сала) док се на спрату налази велика сала. Таква структура простора дозвољава организацију различитих прослава или скупова. Свадбе, рођендани, весеља, али и стручни скупови и конференције за медије.

Велика сала може да прими и до 120 гостију у комфорном распореду. У етно сали има места за 80 а малој сали има места до 35 гостију.

Ипак, прича је једно, а сопствено искуство нешто сасвим друго. Стога Вас позивамо да нам се јавите и да нас посетите.

Смештај

КОНАК коначиште има у својој понуди два апартмана, један полуапартман и седам једнокреветних и двокреветних соба, што укупно чини 28 лежајева. Собе и апартмани су опремљени врхунски.

Обзиром на комплетну понуду, локацију објекта и познати квалитет услуга које пружамо, КОНАК представља прави избор за пословне људе који имају обавезе у Крушевцу.

Очекујемо Вас…